IMG_4323.JPG

Social media
management

Elk plan is inclusief een Instagram account upgrade

Analyseren van account + verbeteren waar nodig

✔ Optimaliseren van bio

✔ Updaten van highlights + highlight covers

✔ Volgen en ontvolgen van (ir)relevante accounts

Kies je pakket

Wat zijn de voordelen van een samenwerking met The Insta Office?

Social media is jouw online visitekaartje! Wij helpen je graag bij het ontwerpen en managen van jouw accounts. Zo creëeren we onder andere een perfecte Instagram feed, inspirerende captions en engaging stories. Elk pakket begint met een account upgrade om je profiel te optimaliseren.

Persoonlijk contact

Er is altijd sprake van persoonlijk contact en wij voeren zelf alle werkzaamheden uit. Dit wordt niet uitbesteed aan derden. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen. We zijn dagelijks gemakkelijk bereikbaar via e-mail en Whatsapp.

Unieke voorwaarden

Wij werken met een vast bedrag per maand, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Geen onverwachte extra uren op de factuur. Daarnaast is de samenwerking maandelijks opzegbaar.

Focus op kwaliteit

The Insta Office werkt met een klein aantal klanten per maand. Hierdoor kunnen wij ons extra goed in de klant en het merk inleven. Verder volgen wij alle social media updates en masterclasses om altijd op de hoogte te zijn.

Zelfstandig werken

Wij nemen alle online zorgen uit handen zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Wij kunnen zelfstandig aan de slag, zodat jij kan focussen op het werk waar je ECHT blij van wordt!